ARBEJDSTØJ TIL PRIVATPERSONER OG FIRMAER

Aarhus Firmatøj forhandler professionelt arbejdstøj fra Kansas, Engel, Snickers, Mascot, Brynje, Carhartt, Helly Hansen, ID og mange flere til privatpersoner og firmaer i alle størrelser. Hvad enten det gælder arbejdstøj til kvinder eller arbejdstøj til mænd, så kan I med garanti finde alt, hvad I skal bruge hos os.

Vi tilbyder arbejdstrøjer, arbejdsbukser, T-shirts, arbejdsveste og meget mere til stort set alle erhvervsområder og fritidsprojekter. Vores arbejdstøj er funktionelt, komfortabelt og holdbart, så jeres medarbejdere kan blive klædt på til enhver arbejdsopgave. Ønskes der tilbehør til arbejdstøjet, forhandler vi også et bredt udvalg af sikkerhedssko, knæpuder, handsker, huer og strømper.

I dag stilles der krav til certificering af arbejdstøj, hvorfor størstedelen af vores tøj til arbejde er udviklet af leverandørerne således, at både tekstiler, modeller og farver lever op til internationale normer og standarder. Uanset hvilke betingelser I arbejder under, er det nemlig altid fornuftigt at vælge gennemtestet firmabeklædning, så jeres medarbejdere kan arbejde under de mest sikre forhold.

FIRMATØJ MED LOGO, TRYK ELLER BRODERI

Arbejdstøj med tryk, logo eller brodering er fordelagtigt for alle, der ønsker at give deres medarbejdere professionelt arbejdstøj, hvor man tydeligt kan se, hvilket firma de repræsenterer. Blandt vores arbejdstøj kan du f.eks. finde skjorter og blazere til hotel- og restaurationsbranchen, kitler til klinikassistenter og kedeldragter velegnet til arbejde på byggepladser eller lufthavnsstationer. Uanset erhvervsområde eller antal medarbejdere, kan vi være jer behjælpelig med den helt rette påklædning.

ARBEJDSREGNTØJ

Hvis I arbejder udendørs hele året, har I behov for professionelt arbejdsregntøj, der kan modstå al slags vejr. Vores udvalg i regnjakker, regnbukser og regnslag giver fuld bevægelsesfrihed og holder medarbejderne tørre, så de kan koncentrere sig om arbejdet. Uanset om det er regntøj til arbejde eller fritid, til mænd eller kvinder, hjælper vi jer altid med at finde en god løsning til den bedst mulige pris.

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE