CERTIFICERET ARBEJDSTØJ OG VÆRNEFODTØJ

Hos Aarhus Firmatøj forhandler vi et bredt udvalg af certificeret arbejdstøj og værnefodtøj til alle faggrupper – lige fra chauffører og klinikassistenter til kokke og murermestre. Alt efter arbejdsopgave skal arbejdstøjet opfylde en række forskellige behov for at forhindre arbejdsskader og forurening af de produkter, som der arbejdes med, men fælles for alt vores arbejdstøj er, at det skal være præsentabelt og komfortabelt at have på for enhver medarbejder.

For altid at være klædt på til opgaven, er det vigtigt at vælge de certificerede beklædningsløsninger, der passer til både firmaets og medarbejdernes behov. Vi tilbyder specialiseret rådgivning, hvor vi hjælper jer med at sammensætte arbejdstøj, fodtøj, værnemidler og tilbehør, så I ender med en sikkerhedsgodkendt og smart erhvervsbeklædning, der lever op til jeres formål og forventninger.

SYNLIGT REFLEKSTØJ ØGER SIKKERHEDEN

Arbejdstøjet skal være godkendt efter EN ISO 20471 certificeringen, hvis medarbejderne skal være synlig på arbejdspladsen. Uanset om I arbejder eller færdes i trafikerede områder, herunder byggepladser, skal medarbejderne ifølge arbejdsmiljølovgivningen bære sikkerhedsbeklædning med høj synlighed. Reglerne omfatter bl.a. håndværkere, entreprenører, montører, renovationsarbejdere og vejarbejdere.

Advarselsbeklædning, der er godkendt i henhold til EN ISO 20471, er opdelt i 3 klassificeringer. Jo større arbejdstøjets areal med fluorescerende materiale og reflekser er, jo højere er klassificeringen. Reflekstøj skal desuden være CE-mærket. Hvis det er vigtigt, at medarbejderne bliver set, så kan I øge sikkerheden på arbejdspladsen med synligt arbejdstøj, hvad enten arbejdes skal udføres om dagen eller natten.

ISO_20471

SLIDSTÆRKT ARBEJDSTØJ TIL ALLE VEJRFORHOLD

Skal I have arbejdstøj, der effektivt kan beskytte medarbejderne mod kulde, vind, regn, slud og sne, så skal det være certificeret i henhold til EN 342 og EN 343. EN 342 certificeret arbejdstøj, der beskytter mod temperaturer under 5 grader, er normeret efter luftgennemtrængeligheden i klasse 1-3 og modstandsevne mod vandgennemtrængning i klasse 1-2, hvor det højeste tal angiver den højeste beskyttelsesvirkning.

Arbejdstøj, der er certificeret i henhold til EN 343 har specifikke egenskaber i forhold til vandtæthed og åndbarhed, som ligeledes bliver normeret efter beskyttelsesklasserne 1-3, hvor det højeste tal angiver den bedste virkning. Vejrrobust arbejdstøj mærket med disse certificeringer er velegnet til al udendørsarbejde.

EN342 EN343

BRANDHÆMMENDE ERHVERVSBEKLÆDNING

Med brandhæmmende erhvervsbeklædning får I optimal beskyttelse i overensstemmelse med internationale normer og standarder. EN ISO 11612 og EN ISO 11611 certificeret arbejdstøj kan modstå kontakt med strålevarme, gnister og ild er derfor velegnet til elektrikere, svejsere og medarbejdere inden for industrien. Der findes forskellige former for klassificeringer alt efter hvad det certificerede arbejdstøj skal bruges til og det er vigtigt at overholde retningslinjerne, da det det giver jer de sikreste arbejdsvilkår.

EN 11611 EN 11612

SIKKERHEDSSKO OG VÆRNEFODTØJ

Vi tilbyder sikkerhedssko og værnefodtøj til en bred vifte af erhverv, der er certificeret efter den europæiske standard EN ISO 20345. I vores sortiment vil du derfor kunne finde sikkerhedsfodtøj, der beskytter dig mod nedfaldne varer, glatte gulve, spidse søm, elektricitet, kemikalier eller hvis en større maskine skulle køre over dine fødder. De mange forskellige sikkerhedssko er opdelt i klasser efter hvilken beskyttelse, de yder. Derfor bør du altid vælge fodtøj, der beskytter mod specifikke risici på arbejdspladsen.

BÆREDYGTIGT ARBEJDSTØJ, PROFILTØJ OG FRITIDSTØJ

Selvom meget arbejdstøj ikke behøver at have certificeringer, så sørger vi alligevel for, at de lever op til visse miljømæssige internationale standarder. Størstedelen af vores arbejdstøj, profiltøj og fritidstøj er derfor Oeko-Tex® Standard 100-certificeret. Ligeledes leverer vi tøj, der er Fairtrade certificeret, stemplet med det grønne EU miljømærke, fremstillet af 100% økologisk bomuld ved GOTS miljømæssige og socialt ansvarlige metoder, produceret med vedvarende energi efter Neutral® Responsibility principperne og i overensstemmelse med SA8000 certifikatet om overholdelse af internationale menneskerettighedsnormer.

Neutral
EU Ecolabel
SA8000
GOTS
Oeko Tex
Fairtrade

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE