AARHUS FIRMATØJ FORHANDLER

ERHVERVSBEKLÆDNING TIL PROFESSIONELLE

STIL KRAV TIL JERES ARBEJDSTØJ

Uanset faggruppe eller branche, så er det en rigtig god idé at overveje flere faktorer, når I skal investere i erhvervsbeklædning til jeres medarbejdere. Vær opmærksom på, at arbejdstøjet gerne skulle:

 • Være komfortabelt at have på

 • Have den rette størrelse og pasform

 • Tillade stor bevægelsesfrihed

 • Være åndbar og svedtransporterende

 • Beskytte mod kulde, vind og vejr

 • Være let at rengøre og vedligeholde

 • Leve op til sikkerhedsmæssige krav

 • Være udført i et præsentabelt og funktionelt design

 • Være fremstillet af lette og slidstærke materialer, der holder i mange år

 • Være produceret miljørigtigt og efter bæredygtige principper

 • Hos Aarhus Firmatøj kan I få inspiration til jeres erhvervsbeklædning. Vi tilbyder kyndig vejledning om alle vores produkter samt information om materialer, funktioner og certificeringer.

  ARBEJDSTØJ TIL ENHVER FAGGRUPPE

  Hos Aarhus Firmatøj fører vi erhvervsbeklædning til professionelle fagfolk. Med mere end 60 års erfaring inden for branchen ved vi, hvor vigtigt det er at både arbejdstøj og fodtøj er sikkerhedsgodkendt til formålet og at der ikke er gået på kompromis med hverken komfort, funktioner eller slidstyrke. I vores sortiment af arbejdstøj vægter vi derfor kvalitet, funktionalitet og et præsentabelt design meget højt.

  Erhvervsbeklædning skal kunne rigtig mange ting alt afhængigt af hvad I arbejder med. Særligt tilbyder vi arbejdstøj og fodtøj til faggrupper inden for håndværk og industri, hotel- og restaurationsbranchen, klinikker og laboratorier, servicebranchen samt organisationer og institutioner. Som en af de førende udbydere af kvalitetsrigt arbejdstøj forhandler vi naturligvis populære mærker som Kansas, Engel, Snickers, Mascot, Hummel, Helly Hansen, Puma og mange flere i vores sortiment. 

  ARBEJDSTØJ MED LOGO, TRYK ELLER BRODERING

  Arbejdstøj med logo, tryk eller brodering har en høj signalværdi og giver jeres kunder et professionelt indtryk af jeres firma. Derfor er det vigtigt at investere i arbejdstøj af god kvalitet. Vi kan hjælpe jer med en tydelig og præsentabel visuel identitet, hvor jeres profil bliver præsenteret bedst muligt.

  Vores firmatøj er funktionelt, slidstærkt og har en god pasform med fuld bevægelsesfrihed, der lever op til de krav og udfordringer, som medarbejderne møder i hverdagen. I vores sortiment kan I finde alt lige fra arbejdsbukser, sweatshirts, kitler og jakker til skjorter, sikkerhedssko, huer og handsker. Vi har nogle af de laveste priser på firmatøj med logo, og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  PROFESSIONEL BEKLÆDNING TIL ERHVERV

  Ønsker I professionel beklædning til erhverv, så står vores faguddannet personale klar med kompetent rådgivning. Vi tilbyder et omhyggeligt udvalgt sortiment af arbejdstøj og skræddersyede totalløsninger, så I ender med at få det firmatøj, som er det mest optimale til jeres behov og ønsker. Hvad enten I henvender jer telefonisk, på mail eller under et besøg i vores showroom, er I altid meget velkommen til at kontakte os.