AARHUS FIRMATØJ FORHANDLER

ARBEJDSTØJ TIL HÅNDVÆRKERE

ERHVERVSBEKLÆDNING TIL BYGGERI OG HÅNDVÆRK

Uanset om du er murer, tømrer, elektriker, maler eller lignende, så forhandler vi erhvervsbeklædning til professionelle inden for byggeri og håndværk. I dag stiller håndværkere høje krav til deres arbejdstøj, som skal være komfortabel at have på uanset sæson, være pæn at se på og holdbar, sikkerhedsgodkendt til de pågældende arbejdsopgaver og opfylde alle de funktioner, som er nødvendige i det daglige arbejde. 

Inden du vælger arbejdstøj, er det dog nødvendigt, at du undersøger, om dit arbejde stiller krav til certificeringer og særlige klassificeringer. Arbejder du i en branche, hvor der er behov for særlig beskyttelse, er det vigtigste nemlig, at du har noget arbejdstøj, der er sikkerhedsgodkendt til formålet.

ARBEJDSBUKSER, ARBEJDSTRØJER, KEDELDRAGTER OG MEGET MERE

Hos Aarhus Firmatøj forhandler vi et omhyggeligt udvalgt sortiment af erhvervsbeklædning med fokus på slidstærke materialer med certificeret kvalitet og et funktionelt design med praktiske detaljer. Uanset om I er en enkeltmandsvirksomhed eller et stort firma, så tilbyder vi skræddersyede totalløsninger, hvor I kan vælge blandt et hav af arbejdstøj til mænd og kvinder i alle størrelser.

Vi fører arbejdsbukser, arbejdstrøjer, kedeldragter og meget mere anvendeligt arbejdstøj, der kan holde til hårdt arbejde inden for byggeri og håndværk. Særligt finder I arbejdsbukser til murere, tømrere og elektrikere, hvor der er taget hensyn til forskelligartede behov. Det betyder bl.a. at du kan få bukser med indvendige lommer til knæpuder, så de ikke falder ud under arbejdet og bukser med aftagelige, dybe lommer, så du selv kan placere dem, hvor det giver mening for dig uden at tingene falder ud. Du kan også få sommerbukser med lynlås i stedet for velcro, som hurtigt kan blive snavset af savsmuld og andet skidt.

PERSONLIG SERVICE OG MERE END 60 ÅRS ERFARING

Hos Aarhus Firmatøj tilbyder vi arbejdstøj til håndværkere, som ønsker den ultimative sikkerhed, beskyttelse og funktionalitet under arbejdet. Vi har et stort udvalg af erhvervsbeklædning, så I kan finde lige nøjagtig det arbejdstøj, der passer bedst til jeres arbejdsforhold.

Med mere end 60 års erfaring inden for branchen tilbyder vi at sammensætte og skræddersy jeres arbejdstøj ud fra firmaets behov og ønsker fra den enkelte medarbejder. Vi sætter en stor ære i at levere arbejdstøj, som vores kunder kan være stolte af, hvorfor du altid er garanteret personlig service i topklasse.