SYNLIGGØR DIT FIRMA

Firmatøj med logo er bestemt en investering, der kan betale sig. Ved at præsentere jeres medarbejdere i professionelt firmatøj med logo eller tryk, der viser, hvad virksomhed står for, gør I jeres profil synlig og genkendelig i netop jeres branche. Ens arbejdstøj signalerer professionalisme og giver medarbejderne følelsen af at være del af et fællesskab.

Hos Aarhus Firmatøj fører vi kendte mærker som Kansas, Engel, Snickers, Mascot og mange flere. Vores firmatøj er derfor funktionelt, slidstærkt og har en god pasform med fuld bevægelsesfrihed, der lever op til de krav og udfordringer, som medarbejderne møder i hverdagen.

Hvis I leder efter arbejdstøj med tryk, logo eller brodering, så finder I ikke et bedre udvalg end her hos os. Vi har nogle af Danmarks laveste priser på firmatøj med logo, og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten.

BRODERI OG FIRMATRYK PÅ ARBEJDSTØJ

Med et firmatryk på medarbejdernes arbejdstøj vil virksomhedens brand være synligt for både eksisterende og nye kunder samtidig med, at det vil skabe en højere form for fællesskabsfølelse iblandt medarbejderne, idet ens arbejdstøj med logotryk danner rammerne for sammenhold.

Ved firmatryk på arbejdstøj anvender vi avanceret transferteknik, så du er garanteret et tydeligt tryk i den rigtige størrelse og i de korrekte farver, der passer bedst til jeres virksomhed, organisation eller forening.

Til brodering af tal og bogstaver bruger vi højkvalitets tråd for at sikre, at broderiet holder sig flot i lang tid. Brodering er lidt mere eksklusivt, hvorfor vi især kan anbefale denne løsning til skjorter og blazere til jeres ansatte i hotel- og restaurationsbranchen eller når I skal præsentere jer selv på messer og lign.

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE