AARHUS FIRMATØJ FORHANDLER

FIRMATØJ MED LOGO

HOS AARHUS FIRMATØJ FÅR I

 • Kompetent rådgivning baseret på mere end 60 års erfaring

 • Altid de helt rigtige farver på logo og tryk, der matcher jeres profil

 • Kundespecifik brodering og individuel personpakning til alle medarbejdere

 • Totalløsninger med dag til dag leveringer fra egenproduktion

 • Synliggør dit firma

  Firmatøj med logo er bestemt en investering, der kan betale sig. Ved at præsentere jeres medarbejdere i professionelt firmatøj med logo eller tryk, der viser, hvad virksomhed står for, gør I jeres profil synlig og genkendelig i netop jeres branche. Ens arbejdstøj signalerer professionalisme og giver medarbejderne følelsen af at være del af et fællesskab.

  Hos Aarhus Firmatøj fører vi kendte mærker som Kansas, Engel, Snickers, Mascot og mange flere. Vores firmatøj er derfor funktionelt, slidstærkt og har en god pasform med fuld bevægelsesfrihed, der lever op til de krav og udfordringer, som medarbejderne møder i hverdagen.

  Hvis I leder efter arbejdstøj med tryk, logo eller brodering, så finder I ikke et bedre udvalg end her hos os. Vi har nogle af Danmarks laveste priser på firmatøj med logo, og dette er selvfølgelig uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

  BRODERI OG FIRMATRYK PÅ ARBEJDSTØJ

  Med et firmatryk på medarbejdernes arbejdstøj vil virksomhedens brand være synligt for både eksisterende og nye kunder samtidig med, at det vil skabe en højere form for fællesskabsfølelse iblandt medarbejderne, idet ens arbejdstøj med logotryk danner rammerne for sammenhold. 

  Ved firmatryk på arbejdstøj anvender vi avanceret transferteknik, så du er garanteret et tydeligt tryk i den rigtige størrelse og i de korrekte farver, der passer bedst til jeres virksomhed, organisation eller forening.

  Til brodering af tal og bogstaver bruger vi højkvalitets tråd for at sikre, at broderiet holder sig flot i lang tid. Brodering er lidt mere eksklusivt, hvorfor vi især kan anbefale denne løsning til skjorter og blazere til jeres ansatte i hotel- og restaurationsbranchen eller når I skal præsentere jer selv på messer og lign.

  BRANCHENS BEDSTE SERVICEYDELSER

  Vi tilbyder nogle af branchens bedste serviceydelser, hvor vi lytter til jeres ønsker og behov hele vejen fra bestilling til levering af det færdige produkt. Derfor kan I forvente et ordentligt samarbejde, hvor resultatet er firmatøj, som holder sig funktionelt i mange år og som passer alle medarbejdere uanset højde og drøjde. Hos Aarhus Firmatøj finder I tilmed nogle af de bedste priser på markedet. Så ønsker I nyt billigt arbejdstøj med eller uden tryk til jeres medarbejdere, så tøv endelig ikke med at kontakte os.