AARHUS FIRMATØJ FORHANDLER

Firmatøj til alle erhvervsområder

ARBEJDSTØJ TIL ENHVER FAGGRUPPE

Hos Aarhus Firmatøj forhandler vi arbejdstøj, profiltøj, sports- og fritidstøj samt sikkerhedsfodtøj til mange forskellige typer faggrupper, virksomheder og organisationer. I vores brede udvalg af firmatøj finder I bl.a. arbejdstøj til byggeri, industri og anlæg, hotel- og restaurationstøj, profiltøj til salgs- og kontorpersonalet, laboratorietøj til klinikker samt sports- og fritidstøj til foreninger, klubber og firmaer.

FIRMATØJ FRA FØRENDE PRODUCENTER

Vi tilbyder firmatøj fra førende producenter som Kansas, Engel, Snickers, Mascot, Brynje og mange flere. Fælles for alt vores firmatøj er, at det er funktionelt, holdbart, komfortabelt og opfylder de nødvendige certificeringer. Hos Aarhus Firmatøj kan I derfor være helt sikker på at finde firmabeklædning i højeste kvalitet til alle jeres medarbejdere.

FIRMATØJ MED LOGO, TRYK ELLER BRODERI

Ønsker I firmatøj med logo, tryk eller broderi, kan vi nemt levere skræddersyede løsninger, der forstærker virksomhedens identitet. Har I brug for professionel hjælp til at specialudvikle firmatøj med unikke funktioner til særlige arbejdssituationer, så kan vi også være behjælpelige med viden og erfaring inden for innovativ udvikling af specialprodukter.

Arbejdstøj

Klinik- og laboratorietøj

Profiltøj

Restaurationstøj

Sko og sikkerhedsfodtøj

Sports- og fritidstøj