AARHUS FIRMATØJ FORHANDLER

KLINIK- OG LABORATORIETØJ

KLINIK- OG LABORATORIETØJ TIL PROFESSIONELLE

Hos Aarhus Firmatøj fører vi et bredt sortiment af klinik- og laboratorietøj til brug i klinikker og på hospitaler, til medarbejdere inden for pleje- og omsorgssektoren samt til rengøringsmedarbejdere og ansatte inden for sundhed og wellness. Alt vores arbejdstøj er lavet i kvalitetsmaterialer, der sikrer god komfort og fuld bevægelsesfrihed i arbejdet. Her finder I blandt andet kitler, bukser, skjorter, veste og T-shirts fra førende producenter som ID Identity, Kentaur og Portwest.

ERGONOMISKE KLINIKSKO

Hvis I mangler komfortable kliniksko i moderne designs til jeres nye arbejdstøj, så tilbyder vi også et bredt skoudvalg fra anerkendte mærker. Vi har flere ergonomisk kliniksko, der er behagelige at have på også selvom arbejdsdagene kan være lange. Skoene fås i et væld af moderne modeller og skønne farver.

PROFILBEKLÆDNING MED FIRMALOGO

Aarhus Firmatøj leverer også profiltøj til firmaer med logo, tryk eller broderi. Så leder I efter unik profilbeklædning, så forhandler vi kvalitetsprodukter til nogle af branchens bedste priser. Ved at få påtrykt virksomhedens logo på arbejdstøjet, får I mulighed for at skabe genkendelighed og et strømlinet stiludstryk.

BESØG VORES SHOWROOM I ÅBYHØJ

Hvis I ønsker at se nærmere på vores udvalg af kliniktøj og laboratorietøj inden et køb, er I altid meget velkommen til at komme forbi til en kop kaffe i vores showroom i Åbyhøj. I ro og mag kan I her få lov til at prøve alle de nyeste skomodeller og designs inden for firmabeklædning. Ligeledes tilbyder vi personlig betjening i alt lige fra valg af tøjproducent og pasform til farve og placering af logo.

Ved bestilling af firmatøj tilbyder vi naturligvis også oplægning efter mål, omforandring eller anden tilpasning i vores egenproduktion. På den måde er I garanteret høj kvalitet og et færdigt produkt, som I kan tage i brug med det samme ved levering.