OM AARHUS FIRMATØJ

Hos Aarhus Firmatøj har vi mere end 60 års erfaring inden for salg af arbejdstøj til erhvervslivet. Vores faguddannet personale står altid klar til at rådgive og tage individuelle mål, så du ender med den helt rigtige beklædning, der passer til formålet og som har den perfekte pasform.

Vi tilbyder specialproduktioner, hvis du skal have udviklet nyt og innovativt arbejdstøj, men også ændringer af eksisterende sortiment, hvis f.eks. ærmerne eller buksebenene skulle være lidt for lange. Med eget trykkeri er vores leveringstid, fra bestilling til tøjet er færdigt med forædling i form af tryk eller broderi, blandt de hurtigste i branchen. Som totalleverandør kan vi derfor hjælpe jer fra idé til virkelighed og rådgive om det rigtige valg, uanset bestillingens omfang.

Vi fører et medarbejderkartotek, hvori vi gemmer hvilken størrelse du eller dine medarbejdere bruger, så du hurtigt kan foretage genbestillinger uden at skulle forbi og prøve tøjet. På den måde kan vi også holde styr på, hvor meget dine medarbejdere har købt beklædning, fodtøj eller anden merchandise for.

Alle ordrer bliver personpakket til hver enkelt medarbejder, så det er nemt at udlevere. Vi samarbejder med lokale og flere af landets største producenter af broderi og transfertryk til både beklædning og reklameartikler, hvorfor vi leverer et perfekt resultat – hver gang!

VI TILBYDER MERE END DE FLESTE

  • Mere end 60 års erfaring
  • B2B-webshop
  • Egenproduktion, showroom og butik
  • Kompetent rådgivning
  • Specialproduktioner
  • Kundetilpassede totalløsninger
  • Personpakning til den enkelte medarbejder
  • Dag-til-dag leveringer

CERTIFICERINGER OG BÆREDYGTIGT FIRMATØJ

Hos Aarhus Firmatøj tilbyder vi bæredygtigt firmatøj til virksomheder, der vægter certificeringer og en miljøvenlig produktion under ordentlige arbejdsforhold. Vi kan derfor levere arbejdstøj og profiltøj med følgende certificeringer: Oeko-Tex, Neutral® Responsibility, Fairtrade, SA8000, EU Ecolabel og GOTS.