MERE END 60 ÅRS ERFARING I

ARBEJDSTØJ TIL ERHVERV

OM AARHUS FIRMATØJ

Hos Aarhus Firmatøj har vi mere end 60 års erfaring inden for salg af arbejdstøj til erhvervslivet. Vores faguddannet personale står altid klar til at rådgive og tage individuelle mål, så du ender med den helt rigtige beklædning, der passer til formålet og som har den perfekte pasform.

Vi tilbyder specialproduktioner, hvis du skal have udviklet nyt og innovativt arbejdstøj, men også omforandringer af eksisterende sortiment, hvis f.eks. ærmerne eller buksebenene skulle være lidt for lange. Med eget trykkeri er vores leveringstid, fra bestilling til tøjet er færdigt med forædling i form af tryk eller broderi, blandt de hurtigste i branchen. Som totalleverandør kan vi derfor hjælpe jer fra idé til virkelighed og rådgive om det rigtige valg, uanset bestillingens omfang.

Vi fører et medarbejderkartotek, hvori vi gemmer hvilken størrelse du eller dine medarbejdere bruger, så du hurtigt kan foretage genbestillinger uden at skulle forbi og prøve tøjet. På den måde kan vi også holde styr på, hvor meget dine medarbejdere har købt beklædning, fodtøj eller anden merchandise for.

Alle ordrer bliver personpakket til hver enkelt medarbejder, så det er nemt at udlevere. Vi samarbejder med lokale og flere af landets største producenter af broderi og transfertryk til både beklædning og reklameartikler, hvorfor vi leverer et perfekt resultat – hver gang! 

VI TILBYDER MERE END DE FLESTE

  • Mere end 60 års erfaring
  • B2B-webshop
  • Egenproduktion, showroom og butik
  • Kompetent rådgivning
  • Specialproduktioner
  • Kundetilpassede totalløsninger
  • Personpakning til den enkelte medarbejder
  • Dag-til-dag leveringer

CERTIFICERINGER OG BÆREDYGTIGT FIRMATØJ

Hos Aarhus Firmatøj tilbyder vi bæredygtigt firmatøj til virksomheder, der vægter certificeringer og en miljøvenlig produktion under ordentlige arbejdsforhold. Vi kan derfor levere arbejdstøj og profiltøj med følgende certificeringer: Oeko-Tex, Neutral® Responsibility, Fairtrade, SA8000, EU Ecolabel og GOTS.

 

FIRMATØJ FRA NOGLE AF VERDENS FØRENDE PRODUCENTER

I vores store sortiment af professionelt firmatøj finder du noget til ethvert arbejdsområde. Aarhus Firmatøj kan således opfylde alle dine ønsker og behov, når det gælder funktionelt og certificeret arbejdstøj, fodtøj og merchandise. Vi fører firmatøj fra nogle af verdens førende producenter, herunder Kansas, Engel, Snickers, Mascot, Helly Hansen, Carhartt, og mange flere.   

PERSONLIG BETJENING OG SERVICE I TOPKLASSE

Hos Aarhus Firmatøj sætter vi en stor ære i at yde personlig betjening og service i topklasse for alle vores kunder. Ved bestilling af firmatøj tilbyder vi oplægning efter mål, omforandring eller anden tilpasning i vores egenproduktion. På den måde er du garanteret høj kvalitet og et færdigt produkt med det samme.

Vi kan desuden tilbyde individuelle B2B webshops gennem vores leverandører med specifikke produkter og bestillingsmuligheder. På den måde kan den ansvarlige for tøjbestillingerne hele tiden se og kontrollere nøjagtig hvilke produkter den enkelte medarbejder må købe. En tidsbesparende løsning, der mindsker fejlbestillinger for langt de fleste virksomheder.

Hvis I ønsker at se nærmere på firmatøjet inden et køb, er I altid meget velkommen til at besøge os i vores showroom i Åbyhøj. Her kan I prøve alt det nyeste firmabeklædning og få personlig betjening i valg af producent, model og farve samt vejledning i logotryk, så jeres profil afspejles bedst muligt.   

For os er det vigtigt at klæde jer godt på til enhver opgave. Med over 60 års erfaring i branchen kan vi tilbyde professionel rådgivning, så I ender med den rette beklædning, der dækker jeres behov og ønsker.