PROFILTØJ TIL FIRMAER OG FORENINGER

Ens profiltøj med logo, tryk eller broderi er en vigtig del af virksomhedens eller foreningens profilering og øvrige branding, som signalerer professionalisme og øger kendskabet af jeres brand. Samtidig skaber profiltøj samhørighed på arbejdspladsen eller i foreninger, og en følelse af at være del af et større fællesskab for både medarbejdere og klubmedlemmer.

Særligt inden for servicefag og detailhandel møder medarbejderne dagligt kunder, hvorfor arbejdstøjet bør repræsentere virksomheden på den bedst mulige måde. Inden for byggeri, håndværk og anlæg er der ligeledes stor reklameværdi i at virksomhedens medarbejdere arbejder i tøj med synligt firmalogo. På samme måde reklamerer medarbejdere iført profilbeklædning i fritiden for virksomheden og foreningsmedlemmer iklædt profiltøj til sportsbegivenheder også for deres forening.

Hos Aarhus Firmatøj finder I stilfuldt og funktionelt profiltøj fra kendte mærker som blandt andet Mascot, Kansas, Helly Hansen og Snickers. Vores sortiment byder på T-shirts, jakker, poloer, shorts, trøjer og meget andet tøj til profilering, hvor vi naturligvis rådgiver med afsæt i jeres unikke behov og ønsker.

PROFILBEKLÆDNING MED LOGO

Hos Aarhus Firmatøj trykker eller broderer vi gerne jeres firmalogo på arbejdstøjet og vejleder om alt lige fra størrelser, farver og placeringer. Vi tilbyder profilbeklædning med logo til virksomheder i alle størrelser og inden for alle erhverv. Der er mange fordele ved at investere i flot profiltøj til medarbejderne, så hvis I er i tvivl om, hvorvidt profilbeklædning kan være en god løsning for jer, kan I altid kontakte os.

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE