FIRMATØJ TIL ETHVERT PERSONALE

Hos Aarhus Firmatøj forhandler vi et stort udvalg af restaurationstøj af høj kvalitet til kokke, køkkenpersonale, tjenere og ansatte inden for servicebranchen. Vi tilbyder blandt andet kokkejakker, tjenerjakker, kokkebukser, tjenerbukser, serveringsskjorter og T-shirts i mange forskellige modeller og farver fra førende producenter som Kentaur, ID og Portwest. Alt vores restaurationstøj er naturligvis fremstillet i holdbare kvalitetsmaterialer, der er velegnet til industrivask, så I kan få stor glæde af arbejdstøjet i mange år frem.

FUNKTIONELT ARBEJDSTØJ TIL RESTAURATION, HOTEL OG CATERING

Uanset om I har en restaurant, et cafeteria, en kantine eller driver et storkøkken, så finder I udelukkende slidstærkt arbejdstøj med fuld bevægelsesfrihed, der er komfortabelt at have på for jeres medarbejdere igennem en hel arbejdsdag. I vores sortiment af kokke- og serveringstøj finder I blandt andet bukser med god pasform og praktiske lommer, skjorter med fikse roll-up ærmer og elegante tjeneruniformer.

Mangler I gode kokkesko kan vi selvfølgelig også være jer behjælpelige, da vi har et bredt udvalg af skridsikre jobsko med flere praktiske værnegenskaber, hvilket ofte kan være nødvendigt, når man arbejder inden for hotel- og restaurationsbranchen.

PROFILBEKLÆDNING TIL KOKKE OG TJENERE MED FIRMALOGO

Aarhus Firmatøj tilbyder også lækkert profiltøj til virksomheder i alle størrelser med logo, tryk eller broderi. Så har I brug for ny profilbeklædning til jeres kokke, køkkenpersonale eller serveringsansatte, har vi masser af kvalitetsprodukter til nogle af branchens absolut bedste priser.

Vi er altid på forkant med de sidste nye designs, trends og innovativ udvikling inden for arbejdstøj til hotel- og restaurationsbranchen. Derfor kan vi tilbyde skræddersyede løsninger med afsæt i netop jeres behov og ønsker. Ved at få påtrykt virksomhedens logo på arbejdstøjet, får I ligeledes mulighed for at skabe genkendelighed blandt jeres kunder og et strømlinet stiludtryk, der afspejler jeres brand.

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE