SPORTS- OG FRITIDSTØJ
TIL FIRMAER OG FORENINGER

Hvis firmaet eller foreningen skal deltage i stævner, turneringer eller andre former for sportslige aktiviteter, kan I med matchende sportstøj sætte rammerne for et godt sammenhold blandt jeres medarbejdere og medlemmer. Hos Aarhus Firmatøj forhandler vi sports- og fritidstøj fra anerkendte mærker som Craft, Hummel, Umbro, ID og mange flere.

Konkurrencer og holdsport skaber fællesskab og holdånd blandt medarbejderne og aktive firmaarrangementer er altid gode til at ryste medarbejdere sammen. Vi ønsker at give jer mulighed for at skabe et endnu tættere sammenhold, ved at udstyre virksomhedens medarbejderne med ens sportstøj.

Arbejder du til gengæld meget udenfor i din fritid eller arbejder du til dagligt i en virksomhed, hvor det primære arbejde foregår ude i den friske luft, kan du med fordel se nærmere på vores udvalg inden for fritidstøj, hvor du kan finde alt lige fra T-shirts, toppe, jakker og bukser.

KLUBTØJ MED LOGO TIL SPORTSFORENINGEN

Enhver sportsforening bør profilere sig selv ved at investere i funktionelt og smart klubtøj med logo, da det giver god reklame og samtidig skaber fællesskabsånd blandt medlemmerne. Særligt henvender vores udvalg af sportstøj sig til holdsport som fodbold, håndbold, badminton og mange andre.

Vi har blandt andet shorts, tights, polo T-shirts og løbesæt i forskellige modeller og farver, som I kan vælge imellem. Klubtøj er perfekt når sportsklubben eller virksomhedens sportsforening skal til stævner, firmaløb eller andre sportsbegivenheder, hvor en ens profil giver et professionelt indtryk af firmaet eller foreningen.

PRAKTISK TØJ TIL UDENDØRS FRITIDSPROJEKTER

Har du mange fritidsprojekter i eller udenfor hjemmet, er det en god idé at iklæde sig tøj til formålet. Vores fritidstøj og arbejdstøj er funktionelt, behageligt og kan give enhver gør-det-selv-mand lysten til at gå i gang med det praktiske arbejde. Har du et arbejde eller fritidsinteresse, som kræver et højt aktivitetsniveau, er det særlig vigtigt med både svedabsorberende og svedtransporterende undertøj, som du naturligvis også kan finde i vores sortiment.

FIND INSPIRATION I KATALOGERNE